9610 6 vær, 191 m2, 952 m2 grund, byggeår: 1989, 1

Udgiver: Jakob G.
Pris: 2.298.000 kr.
Adresse: Vestre Havnepromenade 11A 9000 Aalborg
2015-31-07
Udsigt: 11
Løbenummer:453gpzm9
Når du kontakter os, så fortæl mig, at du se de oplysninger fra datezr.com.
Billeder
Klik på billedet for at forstørre

9610 6 vær, 191 m2, 952 m2 grund, byggeår: 1989, 1 plan, Linalyst 35, villa

Her tilbydes du en enestående mulighed for at erhverve en unik villa i Nørager. Huset rummer mange spændende løsninger, kvaliteter og muligheder. I hele huset er der valgt materialer fra allerøverste hylde.

Denne kvalitetsvilla henvender sig til dig der vil bo tæt på naturen og kræver noget ekstraordinært af din bolig, både hvad angår størrelse, kvalitet, funktonalitet og æstetik.

Boligen er opført i 1989 i et lukket, roligt villakvarter med en ugenert have, som grænser op til rekreative fællesarealer. Derudover er der kort afstand til skole, dagligvarehandel og fritidstilbud samt motorvej E45 mod Aalborg eller Århus.

Du bliver budt velkommen til boligen via den dobbelte indkørsel, hvorfra du let og elegant kan parkere i den rummelige, dobbelte carport. Herfra er der adgang til hall og bryggers, samt opbevaringsrum – perfekt til opbevaring af fx cykler og haveredskaber. Hvis du entrerer husets baggang/bryggers, åbner du op til et nyere, lækkert Multiform grovkøkken med separat afdeling med vaskesøjle, frys og ventilationssystem, som er installeret i alle husets rum. Bryggerset støder op til et stort køkken/alrum, hvor husets rummelighed kommer i øjesyn. Der er loft til kip i hele huset.

Entrerer du huset via hall’en, er der adgang til 3 rummelige værelser – heraf 2 af dem med hems og alle med egen udgang til haven og en af husets terrasser. Fra hall’en er der også adgang til det ene af husets to badeværelser, samt køkken/alrummet. Ligesom grovkøkkenet, er der nyere Multiform køkken med granitbordplade og integrerede, hvidevarer. Middagen indtages i det lækre alrum der åbent grænser op til stuen via en halvmur. Her er der plads til den store familie og du nyder kigget mod den ene side af haven, gennem et stort vinduesparti, hvor der også er udgang til haven.



Boligtype: Villa
Boligkvm: 191
Adresse: Linalyst 35
Grundkvm: 952
Postnr.: 9610
Byggeår: 1989
Værelser: 6
Antal plan: 1