Brudekjole, Rikke Gudnitz, str. 38 Jeg sælger min fantastiske brudekjole i modellen Ti..

Udgiver: Karen P.
Pris: 4.500 kr.
Tel: 22770363,22770363
Adresse: Digevænget 9 2730 Herlev
2015-15-02
Udsigt: 0
Løbenummer:9z2gg4r9
Når du kontakter os, så fortæl mig, at du se de oplysninger fra datezr.com.
Billeder
Klik på billedet for at forstørre

Brudekjole, Rikke Gudnitz, str. 38

Jeg sælger min fantastiske brudekjole i modellen Timeless Tulle fra Rikke Gudnitz. Modellen er tredelt i en smuk silkecorsage, der kan spændes ind/ud imellem en str. 38-42, et fantastisk tylskørt i mange lag samt et ekstra tyl-underskørt for ekstra fylde. Sidstnævnte kan sagtens udelades - jeg nød hvert sekund af fylden på min store dag:-) Kjolen har kun været brugt den ene gang, og bragte stor lykke og ikke mindst velvære og følelse af "lækkerhed". Der er få spor af brugen; et enkelt hul i et tyllag bagtil og lidt slitage allernederst på det inderste for blev det til - men det ses på ingen måde når musikken spiller og dagen er i gang. Kjolen er naturligvis renset.

Der medfølger alle dele til den originale broche, der skulle vedhæftes et silkebånd rundt om livet. Denne mulighed brugte jeg dog ikke - for mig var kjolen nok i sig selv. Min skrædder og jeg skilte i stedet brochen ad, og lavede et smukt hårsmykke, der også kan bruges igen.

Jeg håber, at kjolen vil bringe lige så stor lykke til dens næste ejer, som den gjorde mig og os. Min mand var i hvert fald mindst lige så vild med den som jeg var og er.

Nypris, cirka 14.000 inkl. skrædder/tilretningProdukt: Brudekjole
Størrelse: 38
Mærke: Rikke Gudnitz