Diverse, Diverse, anden bog Fire bøger sælges samlet eller separat:- T.N. Murari, Taj..

Udgiver: Nicolai S.
Pris: 15 kr.
Tel: 23668913
Adresse: Skt. Hans Gade 5000 Odense C
2015-17-10
Udsigt: 0
Løbenummer:15dlwjvx
Når du kontakter os, så fortæl mig, at du se de oplysninger fra datezr.com.
Billeder
Klik på billedet for at forstørre

Diverse, Diverse, anden bog

Fire bøger sælges samlet eller separat:

- T.N. Murari, Taj, 344 sider, 1985, Lademanns Forlagsaktieselskab. "Taj Mahal - et kærlighedsdigt i blændende hvid marmor - regnes den dag i dag for et af verdens største arkitektoniske vidundere. "Taj" er beretningen om, hvorfor og hvordan dette vidunder blev skabt."

- Arthur Hailey, Bilernes By, 408 sider, Lademanns Forlagsaktieselskab. "Magt, penge og position, er nogle af de hårde kendsgerninger i Arthur Haileys nye store roman fra bilernes by, Detroit. En chokerende beretning om industrispionage, bilforhandlere med for smarte salgsmetoder, gangstersyndikater som nådesløst tvinger arbejdere ud i kriminalitet, og ikke mindst bilindustriens topfolk, for hvem intet synes helligt.

- Douglas Orgill & John Gribbin, Den Sjette Vinter, 211 sider, 1979, Lademanns Forlagsaktieselskab. "Lithmanns teorier giver helt klar besked - de peger i retning af en umiddelbart forestående klimatisk situation, der har en intensitet på cirka tre gange den, vi ser i midten af det 17. århundrede."

- Anders Jörle & Anders Hellberg, Ubåd 137 - Ti Dage Som Rystede Sverige, 318 sider, 1984, Lademanns Forlagsaktieselskab. "Det var en svensk fisker - og ikke den svenske flåde - der opdagede den sovjetiske undervandsbåd, som den 27. oktober 1981 gik på grund i den svenske skærgård ved Karlskrona - midt i militært område. Det blev indledningen til en af efterkrigstidens mest dramatiske politiske og militære kriser i Norden."

Alle bøger er hardbacks og i fin stand.

Prisen er pr. styk.Titel: Diverse
Type: Anden bog
Forfatter: Diverse