I VIL HAVE FRI FRAGT, OG DET FÅR I HER...!!!, , instruktør E.T. The Extra-Terrestrial (Ultimate Gi..

Udgiver: Tommy N.
Pris: 299 kr.
Tel: 91840961
Adresse: Skjoldgården 42, 2.t.h. 7500 Holstebro
2015-02-11
Udsigt: 1
Løbenummer:5opr6r29
Når du kontakter os, så fortæl mig, at du se de oplysninger fra datezr.com.
Billeder
Klik på billedet for at forstørre

I VIL HAVE FRI FRAGT, OG DET FÅR I HER...!!!, , instruktør E.T. The Extra-Terrestrial (Ultimate Gift Set), DVD, familiefilm

Et lille fortabt rumvæsen, tre millioner lysår hjemmefra. En ensom, 10-årig dreng, der tager ham med hjem. To liv forandres af et tidløst eventyr, og et venskab uden jordiske begrænsninger formes.
Menneskets frygt for skræmmende rumuhyrer skyldes i ikke ringe grad den sværm af uhyggelige monsterfilm, Hollywood har produceret. Særligt i 1950'erne, men også i nyere tid har vi mæsket os i det ene SciFi-brag om invasion fra rummet efter det andet (f.eks. ID4, Signs og tv-serien "V"). Oven på Ridley Scotts Alien fra 1979 blev det for meget for den noget mere følsomme Steven Spielberg, der hellere ville fortælle en historie om et stakkels fortabt væsen, der kommer for sent, da hans rumskib rejser hjem igen efter et venskabeligt besøg på vores klode...
At E.T. The Extra-Terrestrial skulle gå hen og blive den mest sete film i adskillige årtier og først blev overgået i antal solgte biografbilletter i 1993, da Jurassic Park (instrueret af selvsamme Steven Spielberg, hvis nogen skulle være i tvivl) fik premiere, var der vist ingen, der havde regnet med, men det er bestemt ikke for ingenting, at filmen blev en gigantisk succes. Den lille nysgerrige fremmede, som en ganske almindelig amerikansk familie tager til sig og beskytter, så de slemme secret service-folk ikke får fingre i ham, er simpelthen det sødeste "rumuhyre" nogensinde.
Denne eksklusive, næsten 2 kg tunge æske indeholder "E.T. The Extra-Terrestrial: From Concept to Classic": en meget smuk hardcover-bog med flotte billeder, interviews, anekdoter og det originale manuskript; samt CD-soundtrack og et "exclusive senitype" art graphic produceret fra en original stump filmframe fra "E.T."
Begge versioner af filmen, både den originale biografversion fra 1982 og den nye 2002 Special Edition, er inkluderet + en 3. disc med en masse special features:
"The Evolution and Creation of E.T." (50 min)
"20 Years Later with Steven Spielberg"
"The Reunion" featurette
John Williams' musikscore isoleret i DD5.1
Fraklippede scener.Titel: I VIL HAVE FRI FRAGT, OG DET FÅR I HER...!!!,
Medie: DVD
Instruktør: E.T. The Extra-Terrestrial (Ultimate Gift Set)
Genre: familiefilm