Kia Shuma, 1,6 LS, aut. 5-dørs, 2002

Udgiver: Adeel S.
Pris: 7.000 kr.
Adresse: 2100 København Ø
2015-29-09
Udsigt: 16
Løbenummer:g5g2k3j9
Når du kontakter os, så fortæl mig, at du se de oplysninger fra datezr.com.
Billeder
Klik på billedet for at forstørre

Kia Shuma, 1,6 LS, aut. 5-dørs, 2002, servostyring, km 121000, sølvmetal, ABS, airbag, centrallås, service ok, 14" alufælge Benzin

Hej, jeg har her en bil som jeg skal sælge i en fart, idet jeg starter op som selvstændig i tranportbranchen og gider ikke at have 2 biler.

Jeg købte den af forhandler i sin tid (jylland) hvor jeg fik at vide, det var et ældre par som havde kørt den. Nu efter ca 2 år vil jeg af med den.

Bilen har abs, automatgear, fartpilot, servostyring, airbag, centrallås, alufælge, el ruder, el spejle, delvist læderstue o.s.v.

Fejl på bilen, jeg har taget billeder af de buler, skrammer, ridser der nu måtte være på bilen og det er der, udover skal bilen synes af JER og ikke mig, det har jeg ikke tid til. Der skal laves udstødningen og en sidste ting.... når man drejer til højre og nogen gange venstre så kommer der en lyd, som stopper efter bilen er rettet op, lige begyndt på det. Yderligere er der lige kommer lidt startrustbobler, men ikke noget prominent. Meget godt klaret i.f.t en bil fra 2002.
Begrundelse for skrammer, buler o.s.v. er at jeg har haft et arbejde hvor min klienter/kunder efter at have diskuteret med mig og blevet sur, har lad det gå ud over min bil.

Gode ting med bilen. Bilen har kun kørt 121.000 km, motoren, automatgear og fartpiloten er perfekt. Diverse som el ruder og spejle virker også optimalt.

Nu har jeg sagt alt om bilen, jeg vil ikke modtage nogen skambud tak, bilen har masser af liv i sig endnu.
Vi gør det på denne her måde, DEN HØJESTE BUD lander bilen, men startprisen og minimumsprisen er 7000 kr,- Held og Lykke.



Mærke og model: Kia Shuma 1,6 LS
Farve: Sølvmetal
Brændstof: Benzin
Tilbehør: ABS, Airbag, Automatgear, Centrallås
Døre: 5-dørs
Styring: Servostyring
Årgang: 2002
Service: Service ok
Antal km: 121.000
Alufælge: 14"