VW Golf III, 2,0 GTi Edition, 3-dørs, 1995

Udgiver: martin l.
Pris: 19.000 kr.
Adresse: Moseholmvænget 35 5672 Broby
2015-19-10
Udsigt: 21
Løbenummer:453gnv90
Når du kontakter os, så fortæl mig, at du se de oplysninger fra datezr.com.
Billeder
Klik på billedet for at forstørre

VW Golf III, 2,0 GTi Edition, 3-dørs, 1995, servostyring, km 220000, rød, ABS, airbag, alarm, centrallås, 16" alufælge Benzin

Hej DBA.

Jeg har denne pæne Golf 3 GTI-EDITION som jeg skal af med da jeg har købt mig en BMW istedet. Golfen er en meget pæn og velholdt en af slagsen, der er aldrig blevet kørt råddent i den! På kold motor er omdrejningerne holdt under 2500! Den er synet i april og da synsmanden kiggede den igennem sagde han at det var en de flotteste golf 3'er han havde set, så må i tror hvad i vil.

Der er monteret ventofront på, forlygterne er spritnye så ingen stenslag eller ridser, vr6 baglygter med LED-baklys, LED-lys ved fødderne i passagersiden, LED-nummerpladelys, el-soltag med vippe og slidefunktion som virker uden problemer og som er tæt, el-sidespejle, el-ruder, lygtejustering, centrallås, alarm, varme i sæderne, GTI-EDITION kabine, i sommers kom der nye fælge på Japan Racing jr14 i Bronze, samt nye dæk Continental 195/40-16 med masser af mønster på. Der er gevindundervogn med TUV. Der er ikke noget anlæg i lige pt men ledningerne er trukket til det, jeg har stadig den originale røde kølerhjelm og de tonede GTI baglygter, efter den blev synet pillet jeg mellempotten af, så nu lyder den skide godt.

Der medfølger vinterdæk på stålfælge med masser af mønster som sagtens kan monteres inden salg. Bilen er ikke fabriksny, så der er lidt overfladerust.

Fejl:
Der er gået et drivled/knokkelled i højre side og et tårnleje.

Så skriv hvis du er interesseret, har nogle spørgsmål eller vil se flere billeder så finder vi ud af noget



Mærke og model: VW Golf III 2,0 GTi Edition
Farve: Rød
Brændstof: Benzin
Tilbehør: ABS, Airbag, Alarm, Centrallås
Døre: 3-dørs
Styring: Servostyring
Årgang: 1995
Alufælge: 16"
Antal km: 220.000