1400 rækkehus, 3 vær., 145 kvm 3, husdyr tilladt

Udgiver: trine m.
Pris: 2.310.000 kr.
Adresse: Rødlundvej 88 8462 Harlev J
2015-08-11
Udsigt: 2
Løbenummer:5k24ry65
Når du kontakter os, så fortæl mig, at du se de oplysninger fra datezr.com.
Billeder
Klik på billedet for at forstørre

1400 rækkehus, 3 vær., 145 kvm 3, husdyr tilladt, altan, terrasse, vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, køleskab, kælderrum, garage, lejeperiode ubegrænset

Lækkert hus til salg i Santa Ponsa, Mallorca

Huset ligger i Santa Ponsa, som er en lille hyggelig by i den mallorcinske stil. Byen er beliggende i bunden af en stor bugt, beskyttet af bjerge på vestsiden. I byen er atmosfæren fantastisk! Der er både mulighed for shopping og caféture samt at gå på opdagelse i de fantastiske bjergkæder. Bagved byen er den berømte Sierra de Tramuntana, der fortsætter op til nordspidsen af Mallorca. Er man mere til golf, ligger Club de Golf de Santa Posa i nærheden med sin 18-hulers bane.

Santa Ponsa er meget børnevenligt. Der er gode legepladser samt en fantastisk strand. Stranden har finkornet sand og er meget rummelig, der er både plads til solstole, vandsport og hvis man er sulten er der restauranter tæt ved stranden. Der er også et par smukke mindre strande, der ligger i calas (små vige), og flere steder er der også klippebade med krystalklart vand.

Huset har en garage med plads til 2 biler. En lille forhave og 2 terrasser med en smuk udsigt over Santa Ponsa. Huset som er på 145 kvm, er opdelt i 3 etager. Bestående af 3 soveværelser, hvoraf 1 af soveværelserne har et stort badeværelse og indbygget skab. I køkkenet er der GAS installation og opvasker og tørretumbler. Derudover er der aircondition, som både kan give koldt og varmt luft. Hvis der ønskes en hygge stund, kan der tændes op i den lukket pejs.

Udsigten er sikret, da der ikke er mulighed for bebyggelse, da grunden foran er en naturpark.

Huset ligger dejligt centralt, med kun 10 min. i bil til Palma Centrum og 25 min. til lufthavnen. Endvidere er der 10 min. gågang til stranden og 2 min. til stort indkøbscenter.

Huset sælges for 310.000 Euro.



Boligtype: rækkehus
Boligkvm.: 145
Postnr.: 1400
Lejeperiode: ubegrænset
Adresse: 3
Fakta: husdyr tilladt, altan, terrasse, vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, køleskab, kælderrum, garage
Antal værelser: 3