2000 3 vær. andelslejlighed, 77 m2, Nordre

Udgiver: Pelle A.
Pris: 1.831.484 kr.
Adresse: Nordre Fasanvej 195 st. 2000 Frederiksberg
2015-26-09
Udsigt: 2
Løbenummer:d52kv1m5
Når du kontakter os, så fortæl mig, at du se de oplysninger fra datezr.com.
Billeder
Klik på billedet for at forstørre

2000 3 vær. andelslejlighed, 77 m2, Nordre Fasanvej 195 MEZZ, Månedlig ydelse kr 3739, anvendelsesudgift kr. 1180, 1 plan, kælderrum, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler

Virkelig lækker gennem-istandsat og indflytningsklar andelslejlighed, 2000 Frederiksberg. Den lille andelsforening omfatter 21 andelslejligheder, og det er en meget velfungerende forening med en utroligt sund økonomi med meget lav belåning.
Beliggenheden er central i et dejligt område tæt på Nørrebros charmerende liv og på Frederiksbergs ro og hygge og samtidig også tæt på centrum af København – og så har man den lave skatteprocent, der hører til postnummer 2000.
Lejligheden er på 77 m2 og omfatter en fin fordelings-entré, stort åbent køkken-alrum, stor stue, badeværelse med særskilt bruseniche, pænt soveværelse samt walk-in-closet/skabsværelse.
Stuen er det eneste rum, der vender mod Nordre Fasanvej, og der er lydisoleret og lagt støjsvag asfalt på vejen, så støjen er begrænset. Stuen ligger også meget højt, så man næsten føler, at man er på første sal.
Hele lejligheden er istandsat i 2008, hvor alt gennemgik en gennemgribende modernisering, der omfatter nye brede plankegulve i Douglas-gran fra Dinesen, nye elinstallationer i hele lejligheden, flotte spartlede vægge og lofter med filt i hele lejligheden, helt nyetableret køkken-alrum med køkken fra HTH samt rigtig lækkert brusebadeværelse. Samlet renovering løb op i mere end 500.000 kr., og alt er udført af aut. håndværkere.
Til foreningen følger hyggeligt og aflukket gårdmiljø med masser af grønt, hvor man kan grille eller slikke sol på græsset. Der er havemøbler, gasgrill, cykelskur, fælles vaskeri, og til lejligheden følger desuden et stort kælderrum med masser af opbevaringsplads.
Der er mange gode indkøbsmuligheder med både Meny, Netto, Aldi, Irma og Fakta inden for gå-afstand, og mulighederne for offentlig transport er optimale med både bus, tog og metro tæt på.
Ejendommen får snart installeret nye og bedre isolerende vinduer, og der er også planlagt renovering af facaden inden for en overskuelig fremtid. Begge dele er der allerede hensat penge til, så det vil ikke betyde stigning i den månedlige ydelse.



Boligtype: andelslejlighed
Månedlig ydelse: 3.739
Postnr.: 2000
Anvendelsesudgifter: 1180
Adresse: Nordre Fasanvej 195 MEZZ
Antal plan: 1
Værelser: 3
Fakta: kælderrum, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler
Bolig kvm. : 77