2200 3 vær. andelslejlighed, 67 m2, Husumgade

Udgiver: janni n.
Pris: 830.000 kr.
Adresse: 2200 København N
2015-05-10
Udsigt: 5
Løbenummer:054qoj9g
Når du kontakter os, så fortæl mig, at du se de oplysninger fra datezr.com.
Billeder
Klik på billedet for at forstørre

2200 3 vær. andelslejlighed, 67 m2, Husumgade, Månedlig ydelse kr 3050, anvendelsesudgift kr. 0, 1 plan, husdyr tilladt, kælderrum, opvaskemaskine

Andelsbolig i veldrevet forening med lav boligafgift og billig andel på Nørrebro BYTTES

Vi bor i en andelslejlighed på 67 M2 i Husumgade på Nørrebro. Lejligheden ligger på anden sal, og er fordelt på tre rum, samt fordelingsgang, køkken og bad. Lejligheden er super godt indrettet. Fra opgangen går man ind i en fordelingsgang hvorfra man har adgang til alle tre rum samt til køkken og bad. Lejligheden er altså ideelt indrettet enten til den lille børnefamilie, en enlig eller som delelejligheden for op til tre personer. Både køkken og bad er fra 2011. Køkkenet er fra Vordingborg-køkkener og udover masser skabsplads er der både vaskemaskine og opvaskemaskine. Badeværelset indeholder toilet, håndvask samt bad. I det mindste af værelserne er der et kæmpe indbygningsskab. Til lejligheden hører ligeledes et stort kælderrum (ca. 7 M2) samt et stort loftrum (ca. 9 M2). Lejligheden ligger i en børnevenlig, aflukket gård med gynger, sandkasser, masser af børn og godt sammenhold. Lejligheden ligger i øvrigt tæt på både Assistents kirkegården og Nørrebroparken, samt Stefansgade og Jægersborggade med masser af cafeer. Derudover er der masser af indkøbsmuligheder lige om hjørnet. Andelsboligen ligger i en gammel veldrevet forening meget sund økonomi. Der er i alt 18 andele i foreningen. Den månedlige husleje (inkl. varme på 455 kr.) er 3074 kr. Den reelle husleje er altså ca. 2600 kr. Andelen inkl. forbedringer er forventeligt ca. 830.000 kr. (den er ikke vurderet endnu).

Vi vil gerne bytte vores lejlighed til en større andelsbolig, ligeledes i en veldrevet forening, gerne med lav boligafgift. Tre værelser vil gå an, men fire værelser vil være optimalt. Vi vil optimalt set gerne bo i København K (ved Nørreport), alternativt indre Nørrebro, indre Østerbro eller Vesterbro nær indre by. Vi ser frem til at høre fra jer (telefon 4081 7776/ [email protected]).

OBS. LEJLIGHEDEN ER IKKE TIL SALG HVIS IKKE DU HAR NOGET AT BYTTE MED

Gode hilsner fra Janni, Liva og Vega



Boligtype: andelslejlighed
Månedlig ydelse: 3.050
Postnr.: 2200
Anvendelsesudgifter: 0
Adresse: Husumgade
Antal plan: 1
Værelser: 3
Fakta: husdyr tilladt, kælderrum, opvaskemaskine
Bolig kvm. : 67