2300 2 vær. lejlighed, 58 m2, Sundholmsvej 23 st.

Udgiver: Bo A.
Pris: 14.000 kr.
Adresse: Egilsgade 59, 1. tv. 2300 København S
2015-12-09
Udsigt: 4
Løbenummer:o5rng00x
Når du kontakter os, så fortæl mig, at du se de oplysninger fra datezr.com.
Billeder
Klik på billedet for at forstørre

2300 2 vær. lejlighed, 58 m2, Sundholmsvej 23 st. tv., 2 mdr forudbetalt leje, 2 i depositum, fremleje, lejeperiode 2-6 måneder, A/C forbrug pr mdr 540, overtagelse 1/10-2015, møbleret, vaskemaskine, opvaskemaskine, køleskab, kælderrum

Nyistandsat og fuldt møbleret 2V med perfekt og attraktiv beliggenhed i starten af Amager. Lejligheden ligger fuldstændig ugeneret og uden indkig i bunden af en grøn gård. Det betyder ingen trafikstøj og hyggelige gårdmiljøer lige uden for alle lejlighedens vinduer.

Lejligheden er nyistandsat med nymalede vægge og lofter. De flotte og lyse plankegulve er nyslebede og ludbehandlede. Køkkenet er totalrenoveret med nyt gulv, massiv bordplade i ask, vask, armatur, vaskemaskine, opvaskemaskine og køleskab og fremstår lyst og lækkert. Superfunktionelt og nymalet badeværelse med brus.

Lejligheden indeholder i øvrigt rummelig entré/fordelingsgang med plads til overtøjet. Stort soveværelse med plads til det, der skal være. Dejlig stor stue, der er nem at indrette. Lejligheden er charmerende og ideel til par eller som delelejlighed grundet de to næsten lige store rum.

I stuen / soveværelset finder du en stor sofa med chaiselong lang, der nemt kan omdannes til en komfortabel dobbeltseng. Herfra kan du se fladskærms tv med indbygget dvd-afspiller og HDMI / USB-adgang for at tilslutte din labtop og streaming film fra internettet. Du har adgang YOUSEE's fuldpakke med alle de store internationale kanaler som CNN, BBC, Eurosport, Discovery og MTV. Der er også en masse kanaler for de børn som Cartoon Network eller Disney Channel.
På toppen af kommoden er et stereoanlæg med minijackstik til tilslutning af iPod eller telefon. Ved vinduet i stuen er spiseplads med spisebord, der kan rumme op til seks personer.

I det store soveværelse finder du komfortable dobbelt køjesenge med helt nye madrasser, tæpper og puder, som ganske let giver soveplads til op til fire personer.

Badeværelset indeholder et toilet og et brusebad.

I køkkenet finder du et køleskab / køleskab, hvor der er masser af plads til at gemme alle dine dagligvarer og holde dine drikkevarer afkøles. Der er også finde alt det køkkenudstyr, du har brug for at forberede ethvert måltid i ovnen eller på komfuret.



Boligtype: lejlighed
Depositum: 2
Adresse: Sundholmsvej 23 st. tv.
Postnr.: 2300
Lejeperiode: 2-6 måneder
Antal værelser: 2
A/C forbrug: 540
Boligkvm.: 58
Overtagelsesdato: 1/10-2015
Forudbetalt leje: 2
Fakta: møbleret, vaskemaskine, opvaskemaskine, køleskab, kælderrum