4000 andelsbolig, 4 vær. hus, 118 m2, boligydelse

Udgiver: Jakob J.
Pris: 515.000 kr.
Adresse: Sandrækkerne 16 4000 Roskilde
2015-25-11
Udsigt: 1
Løbenummer:x607wegx
Når du kontakter os, så fortæl mig, at du se de oplysninger fra datezr.com.
Billeder
Klik på billedet for at forstørre

4000 andelsbolig, 4 vær. hus, 118 m2, boligydelse kr. 9847, Sandrækkerne 16, andelsvurdering kr 689982, 2 plan, husdyr tilladt, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler

Se flere billeder og plantegninger, og læs mere her: www.sandraekkerne.dk

Rækkehus fra 2006 med en spændende arkitektur og masser af dejligt lysindfald i alle rum.

Andelsboligen er indrettet med entré med et stort glasparti mod vest der kaster et dejligt lys ind fra hele boligens vestfacade. Fra entreen er der indgang til et dejligt værelse. Køkkenet er indrettet med elementer med lyse låger og en mørk bordplade. Fra køkkenet er der åbent til et dejligt alrum/spisestue ligeledes med stort glasparti mod øst der giver et skønt lysindfald til alrummet. Fra alrummet der endvidere åbent til en hyggelig opholdsstue ligesom der er udgang til en skøn lille gårdhave. Entre, køkken og alrum har hvide klinker. Resten af boligen har hvidolierede askegulve.
I stueplan finder du også et godt toilet med elementer med lyse låger og med både vaskemaskine og tørretumbler. 1. sal er spændende indrettet med lofter til kip. Her kommer du op på en dejlig stor og lys repos med masser af muligheder for indretning af aktivitetsrum, kontor eller ekstra stue. Herudover 2 gode store soveværelser der begge har altan. I det ene værelse er der en hyggelig hems, der kan anvendes til soveplads. Pænt rummeligt badeværelse.

Overalt i boligen er der gulvvarme og nyt gasfyr.

Dejlig stor gårdhave mod både øst og vest, hvor solen kan nydes fra morgen til aften. Mod øst er der udhus med plads til haveredskaber og havemøbler. Der er parkeringsmulighed foran rækkehuset ligesom der er fællesparkering i bebyggelsen. Der er desuden opbevaringsplads i den gamle ammunitionsbunker der stammer fra tiden hvor grunden tilhørte Hjemmeværnet.

Boligen ligger fredeligt i et børnevenligt kvarter i den hyggelige landby Vindinge. Nær rækkehuset ligger både børnehave, skole og fritidsaktiviter. Vindinge har en lokal købmand som har åbent alle ugens dage. Kun 10 min. kørsel fra Roskilde station, ligesom der er nem tilkørsel til motorvejsnettet.

Husdyr er tilladt.



Boligtype: andelsbolig
Boligydelse: 9847
Postnr.: 4000
Andelsvurdering: 689982
Adresse: Sandrækkerne 16
Antal plan: 2
Antal værelser: 4
Fakta: husdyr tilladt, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler
Boligkvm.: 118