4671 værelse, 7 kvm, 6187 i depositum, fremlejes

Udgiver: Andrea M.
Pris: 2.900 kr.
Adresse: Nederste Linievej 5 4671 Strøby
2015-08-09
Udsigt: 1
Løbenummer:oxqekwex
Når du kontakter os, så fortæl mig, at du se de oplysninger fra datezr.com.
Billeder
Klik på billedet for at forstørre

4671 værelse, 7 kvm, 6187 i depositum, fremlejes, lejeperiode 1-2 år, overtagelse Snarest, Nederste Linievej 5, terrasse, vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, køleskab, parkeringsplads

Vi søger en ny kollektivist i 20'erne til kollektiv-fællesskab på landet (med rimelig transporttid til Kbh og Roskilde). Vi er pt. 2 piger og 5 drenge. Grundtanken er at skabe et åbent og hyggeligt fællesskab om alt fra praktiske ting til fælles projekter og spas og løjer. Derfor søger vi en ligesindet, som er interesserede i at bo sammen med andre mennesker.
Gården, som danner rammerne om kollektivet ligger ved Strøby (ca 10 km fra Køge med bus til døren og 1 km fra vand og skov) og med et stort stuehus, 2 mindre lejligheder, øvelokale, hestefolde og en stor have, er der rig mulighed for at boltre sig og dyrke forskellige projekter og interesser. Vi lægger vægt på at have fællesprojekter, spise sammen, passe haven og dyrke køkkenhaven, at der er tid til bål, hygge og festligheder samt at der er plads til forskellige mennesker med forskellige interesser. Desuden har vi en staldkat (udekat) og høns.
Selv laver vi mange forskellige ting - nogle studerer, nogle har heste, nogle spiller musik og nogle har gang i noget helt tredje.
Huslejen ligger på 2900 kr. pr. måned inklusiv forbrug og depositummet på 6187,50 kr.

Kontakt os for spørgsmål og kom ud og besøg os hvis det lyder som drømmen for dig.



Boligtype: værelse
Postnr.: 4671
Lejeperiode: 1-2 år
Adresse: Nederste Linievej 5
Overtagelsesdato: Snarest
Boligkvm.: 7
Fakta: terrasse, vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, køleskab, parkeringsplads
Depositum: 6187