8000 værelse, lejeperiode ubegrænset, overtagelse

Udgiver: Annika J.
Pris: 3.500 kr.
Adresse: 8000 Aarhus C
2015-25-10
Udsigt: 11
Løbenummer:2xyo28y9
Når du kontakter os, så fortæl mig, at du se de oplysninger fra datezr.com.
Billeder
Klik på billedet for at forstørre

8000 værelse, lejeperiode ubegrænset, overtagelse 1/1-2016, opvaskemaskine, køleskab, kælderrum

Kære kommende roommate(s).
Kort om mig. Mit navn er Annika Skaaning og jeg er 22 år. Jeg har boet i Aarhus de sidste to år, sammen med min kæreste på Langenæs, men vi er nu gået hver til sit. Jeg studerer på Aarhus Arkitektskole. Jeg elsker at dyrke yoga, løbe en tur og være sammen med mine venner. Når jeg finder tid til det, udfolder jeg min kreative side med forskellige projekter.

Jeg søger en eller flere roommates. Mit drømmescenarie er at finde et værelse i Ø-gadekvarteret eller Nørre Allé/Mejlgade området. Jeg er en ærlig person omkring hvordan jeg er, og det forventer jeg også du/I er, så vi kan få det til at fungere på sigt. Jeg rydder stort set altid op efter mig selv, men det betyder ikke at jeg bliver frustreret over at du ikke lige gør det en dag eller to. Du må også gerne drikke min mælk, men du behøver ikke drikke den hver gang, vel? ;-) Jeg håber på at finde roommates som jeg kan fungere med, så vi får de bedste forudsætninger i lejligheden. Jeg ser gerne at du/I er studerende.

Jeg er social, udadvendt og smilende. Jeg vil gerne drikke øl, kaffe, lave mad, spille sammen osv. Men jeg vil også respektere det private rum, ligesom jeg også forventer du respektere mit. Jeg ser ikke så meget fjernsyn, så forventer ikke at jeg vil have et på mit kommende værelse og vil derfor ikke være behjælpelig med at betale til en TV-pakke.
Skriv gerne til mig hvis du vil vide mere.
Glæder mig til at høre fra dig/jer.



Boligtype: værelse
Overtagelsesdato: 1/1-2016
Postnr.: 8000
Fakta: opvaskemaskine, køleskab, kælderrum
Lejeperiode: ubegrænset