8410 villa, 5 vær., Kærsgårdsvej, 131 kvm 4, A/C

Udgiver: Henrik U.
Pris: 7.500 kr.
Adresse: Ny Munkegade 77, 2.sal 8000 Aarhus C
2015-11-03
Udsigt: 5
Løbenummer:oxqekzpx
Når du kontakter os, så fortæl mig, at du se de oplysninger fra datezr.com.
Billeder
Klik på billedet for at forstørre

8410 villa, 5 vær., Kærsgårdsvej, 131 kvm 4, A/C forbrug kr. 1200, depositum kr. 22500, overtagelse: 1. november 2015, altan, terrasse, vaskemaskine, opvaskemaskine, køleskab, parkeringsplads, lejeperiode 1-2 år

En halv time fra Aarhus centrum finder man dette dejlige hus i det uforstyrrede Djursland. Huset ligger i udkanten af Bjødstrup bag Rønde og 10 minutter fra Kalø Slotsruin, og fra vinduerne og haven ser man ud over æblelunden og videre ud over de bløde bakkestrøg, der strækker sig så langt øjet rækker.
Huset er nænsomt moderniseret og udvidet med en fin sans for detaljer. Det rummer nu en stueplan med åbent køkken, stor stue med udgang til terrasse og trappe op til stuen ovenpå, hvor der er en meget fin udsigt både fra den store kvist og fra dobbeltdørene i gavlen, hvor man kan gå ud på balkonen og nyde udsigten og kaffen.
Desuden er der to værelser og et stort soveværelse, et praktisk badeværelse og et gæstetoilet.
Udefra er der indgang til værksted og overdækket område til haveredskaber og den slags. Fin mulighed for etablering af udekøkken.
Den store have har terrasser, så man altid kan finde en plet med sol og læ, og drypper det lidt, kan man sætte sig ind i pavillonen, hvor vinen er kravlet rundet langs taget.
Fra huset kan man gå langs åløbet til skoven, hvor der er udsigt over Kalø Bugt. Bjødstrup ligger fem kilometer fra Rønde, og til den anden side er der et kvarter til Ebeltoft. i Rønde er der masser af butikker og restauranter, og fem minutter mod syd ligger fiskehandleren i Egens Havhuse. Mols Bjerge og skov og strand er også i nærheden.
Huset er udstyret med nyt luft-til-vand anlæg og er derfor meget økonomisk i drift, samtidig med, at det varmes op på en behagelig måde.



Boligtype: villa
Depositum: 22500
Postnr.: 8410
Lejeperiode: 1-2 år
Adresse: Kærsgårdsvej 4
A/C forbrug: 1200
Antal værelser: 5
Overtagelsesdato: 1. november 2015
Boligkvm.: 131
Fakta: altan, terrasse, vaskemaskine, opvaskemaskine, køleskab, parkeringsplads