9000 5 vær. andelslejlighed, 104 m2, Peder Skrams

Udgiver: Tinna B.
Pris: 955.000 kr.
Adresse: Peder Skrams Gade 3, st.tv 9000 Aalborg
2015-17-10
Udsigt: 11
Løbenummer:05oolyy5
Når du kontakter os, så fortæl mig, at du se de oplysninger fra datezr.com.
Billeder
Klik på billedet for at forstørre

9000 5 vær. andelslejlighed, 104 m2, Peder Skrams gade 3 st, Månedlig ydelse kr 4564, 2 plan, kælderrum, terrasse, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, parkeringsplads

Når solen skinner i Danmark, er det et fantastisk sted. Når man så vil ud og nyde det gode vejr, så finder I til denne lejlighed Aalborgs skønneste gårdhave. Med den korte afstand til gården, så er grillen nem at finde frem fra det fælles skur. Havemøblerne, ja de er til fri afbenyttelse for foreningens andelshavere på de to terrasser.

Lejlighedens beliggenhed er helt perfekt i Vestbyen. Man bor tæt på mange af byens herligheder; Havnefronten, Spritfabrikken, Friluftsbadet og det nye aktivitetsområde, den kommende gangbro til Nørresundby, Søheltens Have og lystbådehavnen.

Lejligheden har gennemgået en løbende renovering gennem de sidste fem år.
I stue etagen bydes man indenfor i en fin entré med plads til overtøj og sko. Lejlighedens hjerte er de to store stuer én suite, der med de store vinduespartier fra begge sider giver et fantastisk lysindfald. Stuerne er med en god loftshøjde. Fra det nyere køkken er der kun 6 trin ned til den skønne gårdhave. Yderligere er der et nyere og funktionelt badeværelse med gulvvarme på etagen.
På første salen finder man et rummeligt soveværelse med stort indbygget skab. Derudover et stort værelse med karnap og dejlig udsigt ud til Limfjorden. Yderligere et værelse samt badeværelse.
Begge etager er med flotte originale hvidlakerede trægulve.

Til lejligheden er der brugsret til tre tilhørende kælderrum til opbevaring. Der er også et fælles kælderrum til opbevaring af cykler.

Hvis det ønskes, er det mulighed for at leje en garage med tilhørende privat parkering.

Lejligheden er en del af en god og velfungerende andelsforening på kun syv lejligheder. Foreningen har en meget sund økonomi.

http://www.selvsalg.dk/bolig/28537/peder_skrams_gade_3_st_tv-9000-aalborg



Boligtype: andelslejlighed
Bolig kvm. : 104
Postnr.: 9000
Månedlig ydelse: 4.564
Adresse: Peder Skrams gade 3 st
Antal plan: 2
Værelser: 5
Fakta: kælderrum, terrasse, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, parkeringsplads