9600 4 vær. andelslejlighed, 109 m2, Oustrupvej 8Y

Udgiver: Cai-Ove J.
Pris: 350.000 kr.
Adresse: Oustrupvej 8Y 9600 Aars
2015-13-03
Udsigt: 4
Løbenummer:r5v6mm0x
Når du kontakter os, så fortæl mig, at du se de oplysninger fra datezr.com.
Billeder
Klik på billedet for at forstørre

9600 4 vær. andelslejlighed, 109 m2, Oustrupvej 8Y 1, Månedlig ydelse kr 6007, anvendelsesudgift kr. 916, 1 plan, elevator, kælderrum, altan, opvaskemaskine, vaskemaskine, parkeringsplads

Særdeles velholdt og velindrettet andelsbolig beliggende i meget velfungerende forening der råder over et flot og gedigent byggeri med velordnede forhold, gårdhavemiljø m.v., og med kort gåafstand til indkøb og byens øvrige faciliteter.

Fællesfaciliteterne er et kapitel for sig. Her tilbydes bårde lille og stort selskabslokale, hvor det store har køkkenafdeling og udgang til haven. Lokalerne kan lejes samlet for kun kr. 300,- pr. gang. Desuden tilbydes 2 gæsteværelser med adgang til pænt badeværelse. Leje kun kr. 75,- pr. værelse pr. nat - ideelt til beboere, der har børn eller gæster på besøg. Foreningen har endvidere elevator, så gangbesværede beboere let og bekvemt kan komme til og fra boligerne. Endelig er der mulighed for at blive skrevet på venteliste til leje af carport. Til hver lejlighed høre desuden et godt og regulært depotrum i nievau m. gårdspladsen.

Selve lejligheden indeh: Entre. Flot spisekøkken. Bryggers med plads til vaskesøjle m.v. Flot lyst badeværelse m. bruseniche og klinkegulv m. gulvvarme. Stor lys stue m. udsigt og udgang til vestvendt altan. 2 regulære lyse værelser. Soveværelse m. skabsvæg. Der er parketgulve, og hvide fyldningsdøre. Lejligheden fremstår særdeles pæn og velholdt overalt. Ved yderdøren er der et lille stykke svalegang, hvor man ugenert kan nyde morgensolen, eller komme lidt i skygge senere på dagen. Særdeles velholdt og velindrettet andelsbolig beliggende i meget velfungerende forening der råder over et flot og gedigent byggeri med velordnede forhold, gårdhavemiljø m.v., og med kort gåafstand til indkøb og byens øvrige faciliteter.



Boligtype: andelslejlighed
Månedlig ydelse: 6.007
Postnr.: 9600
Anvendelsesudgifter: 916
Adresse: Oustrupvej 8Y 1
Antal plan: 1
Værelser: 4
Fakta: elevator, kælderrum, altan, opvaskemaskine, vaskemaskine, parkeringsplads
Bolig kvm. : 109