AEG vaskemaskine, LM 75680 f, frontbetjent, 1600

Udgiver: Ole H.
Pris: 2.200 kr.
Adresse: bogfinkevænget 10 4060 Kirke Såby
2015-04-12
Udsigt: 30
Løbenummer:9mo2elp5
Når du kontakter os, så fortæl mig, at du se de oplysninger fra datezr.com.
Billeder
Klik på billedet for at forstørre

AEG vaskemaskine, LM 75680 f, frontbetjent, 1600 omdr./min., energiklasse A+++

AEG frontbetjent vaskemaskine !

Funktioner i vaskemaskinen: Det er de færreste der har lyst til at bruge meget tid på tøjvask. Med en større vaskekapacitet på 8 kg. kan du vaske 7-8 sæt tøj på én gang, så du ikke skal bruge mere tid end højst nødvendigt på tøjvask. At en vaskemaskine er godt i stand til at centrifugere vasketøjet fri for overskydende vand efter skylning, er afgørende for hvor lang tid tøjet vil være om at tørre. Vaskemaskinen her kan centrifugere helt op til 1600 omdrejninger i minuttet.
En kulfri motor i vaskemaskinen vil give en mere støjsvag vask og samtidig vil det have en positiv indflydelse på maskinens levetid.

Vælg en vaskemaskine med en god energiklasse for at spare på vand- og strømforbruget. Med energiklasse A+++ får du her en af de mest energivenlige maskiner på markedet.

Vasketøjet krøller, hvis det bliver liggende for længe i maskinen efter endt vask. Undgå det ved at indstille maskinen til at starte, så det passer med at du er hjemme til at tømme maskinen, når vasken er færdig. Opfrisk krøllet tøj på bare 20 min. med dampfunktionen. Dampen er desuden god til at vaske dit tøj ekstra rent, fordi dampen vil trænge ind i fibrene og fjerne skidt og snavs.

Nypris 7500 kun 2 år gammel



Mærke: AEG
Omdrej./min: 1600
Model: LM 75680 f
Energiklasse: A+++
Type: frontbetjent