Andel KBH, 3V, Lækker

Udgiver: Thomas J.
Pris: 675.000 kr.
Adresse: Engen 24 3250 Gilleleje
2015-22-08
Udsigt: 9
Løbenummer:r5vme3g5
Når du kontakter os, så fortæl mig, at du se de oplysninger fra datezr.com.
Billeder
Klik på billedet for at forstørre

2400 3 vær. andelslejlighed, 93 m2, Bygmestervej 17 4. Th, Månedlig ydelse kr 9322, anvendelsesudgift kr. 900, 1 plan, elevator, husdyr tilladt, kælderrum, terrasse, altan, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, parkeringsplads

Super lækker nyere penthouse andelslejlighed fra 2005 med 2 store altaner nær Nørrebro Station til salg i sund andelsforening! Der er lagt nyt gulv i 2013. Billederne viser det gamle gulv. (Nyt gulv kan ses på billedet med barnet) Lejligheden ligger på 4. sal med elevator lige til døren.
Der er tale om en lys og lækker 3-værelses andelslejlighed med store panoramavinduer.
Lejligheden har et stort køkken/alrum, et stort soveværelse og et mindre værelse, samt en fordelingsgang. Hele lejligheden har gulvvarme. Køkkenet fremstår lyst og lækkert og der medfølger komfur, emhætte, køle/fryseskab og opvaskemaskine. Toilettet er rummeligt med separat brusebad og vaskesøjle.
Til lejligheden hører også et kælderrum, samt adgang til indendørs cykelrum og fællesterrasse.
Lejligheden er beliggende i den gode del af Københavns Nord-Vest kvarter, mellem Nørrebro Station og Bispebjerg Station med gode indkøbsmuligheder i supermarkeder, Nørrebro Bycenter og med cafeer og byliv på Nørrebrogade. Det er samtidig et stenkast fra store grønne områder i form af Utterslev Mose og Lersø Parken. Der er 15 minutter til Nørreport Station på cykel og med bus ad Nørrebrogade og i 2019 kommer Nørrebro Metro Station, som med Cityringen vil gøre turen til centrum og Frederiksberg endnu kortere.
Andelsforeningen er en sund forening med god økonomi og sunde lån.Boligtype: andelslejlighed
Månedlig ydelse: 9.322
Postnr.: 2400
Anvendelsesudgifter: 900
Adresse: Bygmestervej 17 4. Th
Antal plan: 1
Værelser: 3
Fakta: elevator, husdyr tilladt, kælderrum, terrasse, altan, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, parkeringsplads
Bolig kvm. : 93