Border Collie/Islandsk Fårehund, hund, 9 mdr.

Udgiver: Jesper R.
Pris: 2.000 kr.
Adresse: Sollerupvej 23 5600 Faaborg
2015-22-10
Udsigt: 142
Løbenummer:nx7drm6x
Når du kontakter os, så fortæl mig, at du se de oplysninger fra datezr.com.
Billeder
Klik på billedet for at forstørre

Border Collie/Islandsk Fårehund, hund, 9 mdr. , salgklar 21. oktober

Thor er en skøn dreng på 9 mdr som ikke trives med hans ejer grundet for lange arbejdsdage og manglende stimulering. Han er socialiseret og er ikke bange for noget, men er en hund som lige skal se tingene an inden han går hen til noget nyt. Han er god til at køre bil og nyder at være på tur.
Han er nem at opdrage på og lære gerne nye ting. Han er en ung han som skal have klare linjer serveret på en blid og positiv måde. Han er super glad for børn, katte og andre hunde. Meget rolig i forhold til racerne som ellers godt kan være meget aktive. Han er fuldt vaccineret, chippet, har EU pas, sundhedsbog og har skiftet alle sine hvalpe tænder ud med nye flotte voksen tænder.
Der medfølger mad, halsbånd, sele, snore og et tæppe plus vand og madskåle. Han trænger til et hjem hvor han ikke skal være alene hele dage hver dag og hvor der måske er andre dyr til selskab. Han er meget kælen og elsker at blive nusset især af børn som han og gerne leger med uden at blive for vild.Racer: Border Collie/Islandsk Fårehund
Alder: 9 mdr.
Type: hund
Salgsklar pr.: 21. oktober