Damprenser, Andet mærke HANDY STEAMER

Udgiver: Christian N.
Pris: 199 kr.
Adresse: 8200 Aarhus N
2015-19-07
Udsigt: 5
Løbenummer:2xyn4ng5
Når du kontakter os, så fortæl mig, at du se de oplysninger fra datezr.com.
Billeder
Klik på billedet for at forstørre

Damprenser, Andet mærke HANDY STEAMER, energiklasse A

Rens eller stryg tekstiler med en håndholdt damprenser, det tager 5 min at stryg din skjorte/kjole og så er du på farten igen

Levering 2-3 hverdage og gratis levering!!

SMART HÅNDHOLDT DAMPRENSER TIL TØJ OG TEKSTILER

Er du træt af at strygebræt og strygejern optager en masse plads? Denne smarte håndholdte damprenser kan både rense og stryge dit tøj, gardiner, tæpper,møbler,bukser,slips,bluser,kjoler,dragter,skjorter,blazere,gardiner,dyner.

Den kan blive din for kun 199,-
Normal pris: 600,-

Med denne smarte damprenser i hjemmet, kan du spare mange penge på dyre regninger fra renseriet. Den renser og udglatter tekstiler på ingen tid og fylder minimalt. Er også ideel til gardiner, da du ikke behøver at tage dem ned.

Lugter din nye jakke eller gardiner af røg fra festen igår, så rens med damprenseren, der fjerner lugten hurtigt, samtidig med at alle rynker og folder udglattes. Du undgår også brændhuller i tøjet, da damprenseren kun bruger vand, og den er lige til at sætte i stikkontakten.

Den er kompakt i sit design, så den hverken vejer eller fylder ret meget og kan derfor nemt medbringes på farten. Der medfølger tilbehør til at fjerne både fnug og snavs. Den kan bruges på alle tekstiler.

Håndholdt damprenser. Strøm: 800 W. Spænding: AC 220-240 V Frekvens: 50 HzProdukt: Damprenser
Model: HANDY STEAMER
Mærke: Andet mærke
Energiklasse: A