Mænd der Slår Kvinder, Lars-Åke Kastling, år 2012

Udgiver: Steen J.
Pris: 100 kr.
Adresse: Scharlingsvej 18, 4.th. 2500 Valby
2015-12-01
Udsigt: 1
Løbenummer:5enze1q5
Når du kontakter os, så fortæl mig, at du se de oplysninger fra datezr.com.
Billeder
Klik på billedet for at forstørre

Mænd der Slår Kvinder, Lars-Åke Kastling, år 2012, 1 udgave

Der er for mange mænd, der slår deres partner og børn. Men det nytter at gøre noget!

Mænd der slår kvinder fokuserer på mænd, der har svært ved at forstå deres egne og andres følelser og i stedet agerer med vold. Det er mænd, der har taget deres barndoms vold med sig ind i voksenlivet, og som sidder fast i stivnede reaktionsmønstre.

Med Mænd der slår kvinder får læseren indsigt i de psykosociale mekanismer, der knytter sig til den voldelige adfærd, og præsenteres for en række effektive og konkret anvendelige metoder og redskaber til behandling af voldelige mænd. Pointer, teorier og metoder illustreres bogen igennem af en række realistiske og relevante casestudies.

Mænd der slår kvinder henvender sig til alle, der ønsker større viden om mænds vold mod kvinder, og bogen vil i høj grad være relevant for alle, der i deres daglige arbejde møder volden og dens ofre og konsekvenser.

Samtalebehandling gør det muligt for voldelige mænd at få kontakt med deres følelsesliv. De udtrykker glæde og befrielse, når de lærer at mærke, hvad de føler, og når de får indsigt i de ellers usynlige mekanismer, der bag deres ryg styrer deres adfærd. Gennem behandlingen bliver de i stand til at fravælge volden og i stedet opføre sig respektfuldt, så de kan få et tæt og kærligt forhold til dem, de elsker.

Hæftet, 248 sider. Ny og ubrugt.

Sendes gerne som B-brev i en boblekuvert for + 33 kr.
.



Titel: Mænd der Slår Kvinder
Udgivelsesår: 2012
Forfatter: Lars-Åke Kastling
Udgave: 1