Opel Meriva, 1,6 Enjoy, 5-dørs, 2003

Udgiver: Sune H.
Pris: 39.900 kr.
Adresse: Humlebæk 3050 Humlebæk
2015-07-12
Udsigt: 1
Løbenummer:xq6r4jl5
Når du kontakter os, så fortæl mig, at du se de oplysninger fra datezr.com.
Billeder
Klik på billedet for at forstørre

Opel Meriva, 1,6 Enjoy, 5-dørs, 2003, servostyring, km 173000, sortmetal, ABS, airbag, centrallås, træk, startspærre, 15" alufælge Benzin

Nok Danmarks mest fleksible og mest rummelige familiebil. Rummer snildt 2 høje voksne og 3 børn. På trods af den meget korte længde, der gør den utrolig nem at parkere, er den meget rummelig. Man sidder højt og har derfor et godt udsyn over de andre biler når man kører. Pga. højden er den også nem at stige ind og ud af. Der er god plads til en person på 194 cm i førersædet. Samtidig kan endnu en person på 194 cm sidde på bagsædet, bag ved føreren. Der er altså god plads. Årsagen er det meget fleksible bagsædesystem. Bagsædene kan forskydes individuelt både frem og tilbage, men også ind i kabinen. Det betyder at man altid kan finde det optimale set-up uanset om man skal på ferie, om der skal hentes byggematerialer eller blot skal køres ungerne til fodbold. På bagsædet finder man tre 3-punktsseler. Passagersædet foran kan ligeledes lægges ned og derved skabes der en meget rummelig vogn, som kan tranportere store ting.
Overalt er der små rum og fastspændingsbøjler, så dit gods kan spændes fast og ikke rykker rundt. Der isat en ny Blaupunktradio med Bluetooth, som sikrer din ynglings musik streamet direkte fra din smart phone.
bil. Om vinteren bliver den hurtig varm og en effektiv blæser sikrer hurtig afdugning af vinduer.

Motoren på 1,6 l motor er stadigvæk frisk. Seneste måling viste følgende resultat:

0-30 km/t: 2 sec
0-50 km/t: 4 sec
0-80 km/t: 10 sec
0-100 km/t: 14 sec

Bilen starter altid og motoren spinder. Så alt i alt er det tale om en sund, praktisk og meget velkørende bil til meget få penge. Fremstår som en pæn og præsentabel bil, dog med småridser.

Bilen få 4 ud af 5 stjerner i NCAP's crachtest. http://www.euroncap.com/en/results/opel/vauxhall/meriva/15616

Fjernb. c.lås, udv. temp. måler, startspærre sædevarme, højdejust. forsæde, el-ruder for, el-spejle bluetooth radio, bagagerumsdækken, kopholder stofindtræk, splitbagsæde, 6 airbags, abs, servo, hvide blink, indfarvede kofangere, tidligere undervognsbehandlet, aftageligt træk, flyborde ved bagsæde.



Mærke og model: Opel Meriva 1,6 Enjoy
Farve: Sortmetal
Brændstof: Benzin
Tilbehør: ABS, Airbag, Centrallås, Træk, Startspærre
Døre: 5-dørs
Styring: Servostyring
Årgang: 2003
Alufælge: 15"
Antal km: 173.000