Succes, Jack Welch, emne: organisation og ledelse Succes er fyldt med imponerende indsi..

Udgiver: Steen J.
Pris: 50 kr.
Adresse: Scharlingsvej 18, 4.th. 2500 Valby
2015-23-10
Udsigt: 16
Løbenummer:g5g0ek7x
Når du kontakter os, så fortæl mig, at du se de oplysninger fra datezr.com.
Billeder
Klik på billedet for at forstørre

Succes, Jack Welch, emne: organisation og ledelse

Succes er fyldt med imponerende indsigt, originale ideer, skarpe analyser og konkrete råd fra Jack Welch, der om nogen kender formlen på succes. Det hele er inspireret af ét gennemgående spørgsmål, som "Neutron Jack" har fået igen og igen: Hvad skal der til for at vinde?

Svaret får du i Succes. Uden omsvøb. Til inspiration for alle, der drømmer om at få succes i rollen som chef - og som medarbejder. Bogen kommer omkring alle afgørende facetter af ledelsesmæssig succes. Fra godt lederskab over dét at finde de bedste medarbejdere til kunsten at skabe forandring. Fra strategi over fusioner til nødvendigheden af at holde et vågent øje med konkurrenterne. Og så sætter bogen selvfølgelig ikke mindst fokus på Jack Welchs egen forretningsfilosofi og hans bud på, hvordan du finder det rigtige job og får den rigtige balance i dit (job)liv.

Bogen er skrevet af Jack Welch sammen med hustruen Suzy Welch. Jack Welch er for længst blevet en legendarisk lederskikkelse over det meste af verden. Og det med god grund. For under hans ledelse oplevede General Electric en værdistigning på mere end 400 milliarder dollars.

Jack Welch er flere gange blevet kåret til verdens mest beundrede topchef, og af og til den mest frygtede. I 2001 gik han på pension og har siden rådgivet andre ledere, holdt foredrag og mødt tusindvis af mennesker over hele verden.

Pocketbook, 342 sider. Ny og ubrugt.

Sendes gerne som B-brev i en boblekuvert for + 24 kr.
.Titel: Succes
Kategori: organisation og ledelse
Forfatter: Jack Welch