Trommesæt, Alesis DM6 USB-kit Komplet digital trommesæt med 5 trommepads, 3 bækkenpa..

Udgiver: Andreas V.
Pris: 1.600 kr.
Adresse: 2930 Klampenborg
2015-24-10
Udsigt: 51
Løbenummer:nx7d3z1x
Når du kontakter os, så fortæl mig, at du se de oplysninger fra datezr.com.
Billeder
Klik på billedet for at forstørre

Trommesæt, Alesis DM6 USB-kit

Komplet digital trommesæt med 5 trommepads, 3 bækkenpads, DM6 modul med 108 tromme og percussionslyde. Inkl. stativ og kabler.
Alesis DM6 USB Kit bygger på 20 års erfaring og samler de bedste features i moderne digitaltrommeteknologi i et helt nyt modul med 108 tromme, bækken- og percussionlyde i høj kvalitet. Alle pads har en høj følsomhed og vil dermed opfange hvert eneste af dine anslag, og det stabile rack sikrer mange timers spil med fuld knald på.

For at reducere vibrationer og samtidig sikre en naturlig spillefornemmelse, har Alesis valgt at benytte en naturgummibelægning på bækken- og trommepads. Lilletrommen har dual-zone med mulighed for to lyde, fx lilletromme i midten og rimshot eller koklokke på reifen.

Over 100 lyde
DM6 sættes kompakte modul indeholder mere end 100 tromme- og percussionlyde, som kan kombineres til trommesæt præcis, som du vil.

Rigtig mange trommesæt
DM6 har fra fabrikken 10 definerede trommesæt, som alle indeholder forskellige lyde. Men modulet har også fem pladser til brugerens egne trommesæt. Vælg lydene for hver enhed individuelt mellem de mere end 100 lyde, som er tilgængelige i modulet, og sammensæt på den måde dine helt egne kits.

Spil med på de fede beats
Modulet rummer også 50 sange, som kan afspilles, imens du spiller til dem. Dette er en fremragende måde at øve sig på, fordi man automatisk bliver bedre til at holde takten stramt.

Highlights Alesis DM6 USB Kit
Snare-pad (dual trigger), kick-trigger (stortrommepad), hihat-trigger med kontrolpedal, 3 tam-pads og 2 bækken-pads
Stortrommepedal
Modul med 108 stemmer
10 preset-trommesæt
5 brugerdefinerede trommesæt
50 preset-sange
Ind/udgange: Powerjack, hovedtelefonudgang, output, mix in, USB-stik samt trigger input connector

Incl. 2 sæt trommestikker + evt. højttalere.Produkt: Trommesæt
Model: DM6 USB-kit
Mærke: Alesis