8000 1 vær. andelslejlighed, 63 m2

Udgiver: Line D.
Pris: 355.000 kr.
Adresse: Augustenborggade 21a, 5.mf 8000 Aarhus C
2015-10-08
Udsigt: 6
Løbenummer:g5g6k26x
Når du kontakter os, så fortæl mig, at du se de oplysninger fra datezr.com.
Billeder
Klik på billedet for at forstørre

8000 1 vær. andelslejlighed, 63 m2, Augustenborggade 21a 5mf, Månedlig ydelse kr 3018, anvendelsesudgift kr. 383, 1 plan, elevator, kælderrum, altan, parkeringsplads

Se boligannonce her: http://www.selvsalg.dk/bolig/26783/augustenborggade_21a_5_mf-8000-aarhus_c

Stor, flot lejlighed med nyrenoveret badeværelse og imponerende udsigt, sælges. Lejligheden er beliggende på det skønne Langenæs, i gå-afstand til Århus midtby's mange faciliteter, Ingerslevs Marked og kun 5-10 minutter på cykel til Universitetet. Der er supermarked og bager lige rundt om hjørnet og ikke langt til skov og strand.

Lejlighedens store rum giver god mulighed for indretning og man kan med fordel sætte en let skillevæg eller reol op, for at skærme soveplads fra stuen.

I Maj og juni måned er hovedvandledninger udskiftet og faldstammer blevet foret, og i samme omgang er badeværelset blevet renoveret, så det nu fremstår med nye elementer og skabe.

Der er mange fællesfaciliteter i bygningen, bla gratis vaskerum, stor cykelkælder, lille købmand, festlokale, udlejningsværelser til familie/venner og en restaurant. Der er yderligere gratis parkering lige uden for døren - en parkering hvor der altid er plads.

Jeg har selv boet i lejligheden i 8 år til oktober og har altid været rigtig glad for det. Det er den perfekte lejlighed til studenten eller den enlige, der ønsker at bo billigt med fantastisk udsigt i en sund forening - omgivet af grønne områder i en af Århus' mest eftertragtede områder.

BEMÆRK: Foreningen er ikke en andelsforening og du køber dermed ikke et andelsbevis, men derimod et obligationsbevis. Det betyder at du IKKE hæfter for foreningens økonomi og dermed ikke er udsat for nogen risici overhovedet i tilfælde af økonomiske problemer for foreningen. Dette er tilfældet da beviset er købt i fri handel og dermed ikke er købt igennem foreningen. Der udbetales derimod renter hvert halve år på obligationsbeviset.
Der kan indhentes yderligere oplysninger om dette ved enten at ringe til sælger eller foreningen direkte (tlf 86 14 47 89)
FORÆLDREKØB TILLADT



Boligtype: andelslejlighed
Månedlig ydelse: 3.018
Postnr.: 8000
Anvendelsesudgifter: 383
Adresse: Augustenborggade 21a 5mf
Antal plan: 1
Værelser: 1
Fakta: elevator, kælderrum, altan, parkeringsplads
Bolig kvm. : 63