Vilkår og betingelser

Velkommen til DateZR.com. Hvis du fortsætter med at gennemse og bruge denne hjemmeside accepterer du at overholde og være bundet af følgende vilkår og betingelser for brug, som sammen med vores privacy policy regulerer DateZR.com forhold med dig i forhold til denne hjemmeside.

Udtrykket DateZR.com eller "os" eller "vi" refererer til ejeren af ​​hjemmesiden. Udtrykket "du" refererer til brugeren eller læseren af ​​vores hjemmeside. Brugen af ​​denne hjemmeside er underlagt følgende vilkår for anvendelse:

  • Indholdet af siderne på denne hjemmeside er for din generelle oplysninger og kun bruge. Det kan ændres uden varsel.
  • Hverken vi eller nogen tredjepart give nogen garanti eller sikkerhed med hensyn til nøjagtighed, rettidighed, performance, fuldstændighed eller egnethed af de oplysninger og materialer fundet eller tilbydes på dette websted til et bestemt formål. Du anerkender, at sådanne oplysninger og materialer kan indeholde unøjagtigheder eller fejl, og vi udtrykkeligt udelukker ansvar for sådanne unøjagtigheder eller fejl i videst muligt omfang tilladt ved lov.
  • Din brug af enhver oplysning eller materiale på denne hjemmeside er helt på egen risiko, som vi hæfter ikke. Det skal være dit eget ansvar at sikre, at produkter, tjenester eller informationer til rådighed via denne hjemmeside opfylder dine specifikke behov.
  • Denne hjemmeside indeholder materiale, som er ejet af eller licenseret til os. Dette materiale omfatter, men er ikke begrænset til, design, layout, udseende, fremtoning og grafik. Gengivelse er andre forbudt end i overensstemmelse med meddelelse om ophavsret, som er en del af disse vilkår og betingelser.
  • Alle varemærker gengivet på denne hjemmeside, som ikke ejes af eller licens til operatøren, er anerkendt på hjemmesiden.
  • Uautoriseret brug af denne hjemmeside kan give anledning til et erstatningskrav og / eller være en strafbar handling.
  • Fra tid til anden denne hjemmeside kan også indeholde links til andre hjemmesider. Disse links er opgivet for nemheds skyld at give yderligere oplysninger. De behøver ikke betyde, at vi støtter hjemmeside (r). Vi har intet ansvar for indholdet af den linkede hjemmeside (r).
  • Du må ikke oprette et link til denne hjemmeside fra et andet websted eller dokument uden DateZR.com forudgående skriftlige samtykke.