Smart og rummelig sejlbåd udlejes nu for sæsonen 2016Bavaria 30 Cruiser er en dejlig familiebåd m..

Udgiver: Søren B.
Pris: 10.000 kr.
Tel: 25403113
Adresse: Alleen 6 4736 Karrebæksminde
2015-28-04
Udsigt: 3
Løbenummer:q9zmy050
Når du kontakter os, så fortæl mig, at du se de oplysninger fra datezr.com.
Billeder
Klik på billedet for at forstørre

Smart og rummelig sejlbåd udlejes nu for sæsonen 2016
Bavaria 30 Cruiser er en dejlig familiebåd med plads til 4 - 5 personer. Den er nem at sejle, også for blot én person, da alle funktioner er samlet i cockpittet. Både forsejl og storsejl er rullesejl, og hvad der virkelig gør en forskel, er bovpropellen, som gør havnemanøvrer til en leg.
Du skal have duelighedsbevis eller dokumentation for stor sejlererfaring. Udlejer betaler forsikring. Lejer betaler brændstof, gas og havneafgifter.
Leje: 10.000 pr. uge i højsæson (18/6 - 27/8), ellers 9.000. Weekendleje i lavsæson er også muligt.
Depositum 8.000 kr.
Båden er årgang 2007 og fremstår som næsten ny. Den udlejes af privat ejer og er hjemmehørende i Karrebæksminde, centralt for oplevelsesrige togter i Smålandsfarvandet, Storebælt, Sydfyn, Storstrømmen med Sydhavsøerne samt Østersøen med Tyskland og Sverige.
Dimensioner: Længde 9,45, bredde 3,29, dybgang 1,95, vægt 4,5 t. Motor: Volvo Penta ferskvandskølet diesel 18 hk med foldepropel.
Den dybe køl gør sejladsen stabil og giver øget fremdrift. Ratstyring, autopilot, vindmålere samt kortplotter.
Om læ er der overalt ståhøjde selv for høje personer. Den rummelige salon består af tre afdelinger: 1) Siddearrangement med bord med klap og to sofaer (kan også bruges som reservekøjer). El-varmeovn til landstrøm. Radio og musikanlæg. 2) Navigationsplads med kortbord og instrumentpanel. 3) Pantry med gaskomfur, to gasblus, stor køleboks, vask, koldt og varmt vand. Masser af skabs- og stuveplads overalt.
Badeværelse med wc (med holdingtank), vask, brusearmatur med både koldt og varmt vand.
Agterkahyt med soveplads til to personer. Forkahyt med to sovepladser.
I cockpittet i læ af den store sprayhood og de to windbreakers er der et udslagsbord, og helt agterude en fin badeplatform med badestige og bruser med både koldt og varmt vand.
En skøn båd til drømme-sejlerferien.