8230 2 vær. andelslejlighed, 44 m2, Tousvej 26A

Udgiver: Ida N.
Pris: 569.197 kr.
Adresse: 8230 Åbyhøj
2015-08-08
Udsigt: 14
Løbenummer:v9lwlnv5
Når du kontakter os, så fortæl mig, at du se de oplysninger fra datezr.com.
Billeder
Klik på billedet for at forstørre

8230 2 vær. andelslejlighed, 44 m2, Tousvej 26A st.tv, Månedlig ydelse kr 1865, anvendelsesudgift kr. 390, kælderrum, altan, opvaskemaskine

Denne lyse, 2-værelses lejlighed består af en lille entré, hvor der er god plads til at hænge overtøjet. Til venstre for entreén findes et nyt IKEA-køkken, i hvidt, højglans design.
Til højre for entréen findes badeværelset, der er vådrumssikret og med nyere fliser. Stuen er dejlig lys og rummelig, hvor der er fin plads til både sofa og spisebord. Fra stuen er der udgang til den sydvendte altan, hvor der nemt kan være plads til bord og stole, med udsigt til det ugenerede fællesareal. Ved stuen ligger soveværelset, som har fin plads til dobbeltseng og garderobeskab. Hvis ikke man vil udnytte pladsen til skab, kan man også nemt indrette et skrivebordshjørne. Med undtagelse af badeværelset er der lagt nyt laminatgulv i hele lejligheden.
Som beboer i opgangen har du fri adgang til en række fællesfaciliteter som cykelkælder, vaskekælder med vaskemaskiner og tørretumbler, loftsrum, havemøbler, gasgrill og solstole. Derudover er der mulighed for at udvide med lidt ekstra kvm, ved at leje et af foreningens rum i kælderen til opbevaring, kontor, mv.
Foreningen består af 9 andele, med beboere i alle aldre med et godt socialt fællesskab hvor der altid er en hjælpende hånd i nærheden.
Du vil med denne lejlighed blive en del af en velfungerende andelsboligforening. Foreningen har en sund økonomi med lav belåning og ingen renteswap. Der foreligger ingen store forbedringsprojekter inden for den nærmeste fremtid. Forældrekøb er tilladt.



Boligtype: andelslejlighed
Bolig kvm. : 44
Postnr.: 8230
Månedlig ydelse: 1.865
Adresse: Tousvej 26A st.tv
Anvendelsesudgifter: 390
Værelser: 2
Fakta: kælderrum, altan, opvaskemaskine