8230 Ejerlejlighed, 2 vær, 64 m2, Tousvej , 1 Som et stort ekstraaktiv, bliver der i e..

Udgiver: dna d.
Pris: 1.360.000 kr.
Adresse: åbyvej 8230 Åbyhøj
2015-25-09
Udsigt: 11
Løbenummer:d52p1g3x
Når du kontakter os, så fortæl mig, at du se de oplysninger fra datezr.com.
Billeder
Klik på billedet for at forstørre

8230 Ejerlejlighed, 2 vær, 64 m2, Tousvej , 1

Som et stort ekstraaktiv, bliver der i efteråret '15 etableret nyt facedeparti i lejligheden ud mod altansiden! Der er af ejer betalt herfor, hvorfor man erhvervelse af denne vil få nye, store 3-lags energibesparende vinduespartier og døre hele vejen i sektionen omkring stuen og soveværelset.

Boligen indeholder indvendigt:
Præsentabel nyere lys entré, samt køkken i forbindelse med spisestue og stue. Der er vaskemaskine og opvaskemaskine installeret i køkken.
Fra entrén er der adgang til lejlighedens badeværelse med flotte store sorte klinker på gulv, og er i en god størrelse med såvel badekar, toilet og vask, I Badeværelset er der gulv varme, plus små diode lys i gulvet.
Herudover indeholder boligen stor stue med et dejligt lysindfald fra de gedigne vinduespartier, samt plads til oplagt spiseafsnit og TV-/sofaafdeling.
Herfra er der adgang til boligens rummelige soveværelse med god skabsplads.
Fra stuen er der også udgang til solrig syd- østvendt terrasse i god størrelse, hvor der er lagt mørke brune træ plader i stedet for beton, som der er i de andre lejligheder i opgangen, hvor der er mulighed for at nyde solen stort set hele dagen, samt udsigt til naturskønne omgivelser.

Lejligheden er en del af en velfungerende og anerkendt ejerforening på Tousvej med fælles vaske-/tørrerum, fælles aflåst cykelkælder, imødekommende beboere mv.
Derudover hører til lejligheden brugsret til eget kælderrum med ideel opbevaringsplads.

http://m.home.dk/boligkatalogmobil/aarhus/8230/ejerlejligheder/tousvej_101_1_doerlejl_12_618-01300.aspx



Boligtype: Ejerlejlighed
Boligkvm.: 64
Adresse: Tousvej 1
Værelser: 2
Postnr.: 8230