NY I FOLIE!!, instruktør MOBILEPAY!! PORTOFRI!!, DVD, komedie København i slutningen ..

Udgiver: Tommy N.
Pris: 39 kr.
Adresse: Skjoldgården 42, 2.t.h. 7500 Holstebro
2015-18-10
Udsigt: 1
Løbenummer:9z2zvdy9
Når du kontakter os, så fortæl mig, at du se de oplysninger fra datezr.com.
Billeder
Klik på billedet for at forstørre

NY I FOLIE!!, instruktør MOBILEPAY!! PORTOFRI!!, DVD, komedie

København i slutningen af 50´erne. Et stort, forventningsfuldt publikum stimler sammen ned ad Frederiksberg Allé. De er alle kommet for især at se Dirch Passer. 30 år gammel og allerede en myte. Med et blik, en enkelt replik, har han publikum i sin hule hånd. Sammen med sin makker og sjæleven, Kjeld Petersen, er han på toppen af verden. De lægger gader øde med deres symbiotiske og fantastiske timing i revyernes højborg - Stig Lommers farverige ABC scene.

Alt, hvad Dirch nogensinde har drømt om, er virkelighed. Han og Kjeld nyder livet som berømtheder til fulde med endeløse byture, letlevende damer, og konstant arbejde. Men i kulisserne lurer dæmonerne. Sceneskræk, druk, jalousi og spirende ambitioner om at spille seriøse roller kaster skygger i de to komikeres venskab, og den konfliktsky, generte Dirch Passer må prøve at tage sit liv i egne skrøbelige hænder.

”Dirch” spænder over 3 årtier og er en episk og universel fortælling om et menneskes søgen efter meningen med livet. En hyldest til komikken, til latteren, til håbet, til Dirch Passers kæmpe befriende råb udover scenen, der rev alt med sig, fik publikum til at glemme ensomheden og gjorde ham udødelig. Haba haba haba.

Bonus:
- Slettede Scener
- Revynumrene I Deres Fulde Længde
- Fra Dirch Til Dirch

SE OGSÅ MINE ANDRE CA 250 ANNONCER MED PS3+PS4+BLU-RAY SAMT DVD FILM......

MOBILEPAY!! PORTOFRI!!Titel: NY I FOLIE!!
Medie: DVD
Instruktør: MOBILEPAY!! PORTOFRI!!
Genre: komedie