Ragdoll, flere killinger, 9 uger , salgsklar 7 nov Smukke social uldtotter dejlige blå..

Udgiver: Brit A.
Pris: 3.600 kr.
Adresse: 4600 Køge
2015-20-10
Udsigt: 17
Løbenummer:15djlem5
Når du kontakter os, så fortæl mig, at du se de oplysninger fra datezr.com.
Billeder
Klik på billedet for at forstørre

Ragdoll, flere killinger, 9 uger , salgsklar 7 nov

Smukke social uldtotter dejlige blå øjne. Opvokset i lille stueopdræt, sover i sengen om natten sammen med os, følger os rundt i huset om dagen, vant til stor ROLIG hund, andre voksne katte.

Billed 3Han killing, chokolade masket, Utrolig kælen, vil helst ligge og sove helt oppe ved halsen eller på Werners mave. Har det skønneste temperament, er ikke til at slå ud af kurs, masser af selvtillid.

4 Biocolor hun, dejlig stor og super skøn

Billed 5Dejlig blå dreng og pige, de leger rigtig tit sammen, de 2 elsker hinanden, søde og små blå spinde misser

Billed 1+6Seal chokolade han, store dejlige ulden bamser med de smukkeste øjne, tager alt med ophøjet ro, han elsker at ligge sammen med os, når vi sidder i sofaen, elsker mad. Super social med andre katte og MEGET afslappet temperament.

Billed 5Lilla mitte hun, kuldets andet energi bundt, sammen med sin bror tager hun nogle ordentlige ture rundt i huset, en rigtig snakke mis, er allerede rigtig god til at fortælle en historie

Billed 2 Chokolade mitte hun, har gemt den bedste til sidst, hun er min datter helt store favorit, lige så god som dagen er lang ELSKER mennesker, sød og blid en rigtig putte spinde mis..

De får alle ormekur 3 x inden de flytter, de er loppebehandler og opvokset på Royal Canin killinge foder, de får en madpakke med og et lille tæppe som lugter af os. Der lægges et depositum på 1.000 kr som modregnes ved afhentning, depositum returenes ikke hvis man fortryder.

Både mor og far kan ses hos os, far har fuldstamtavle, mor har ingen, men vi kender begge hendes forældre som begge havde stamtavle.

Vi sælger ikke en kat på sms, mail eller chat her på dba. Slå på tråden, og kom meget gerne og se hvem der passer til dig/jeres familie.Race: Ragdoll
Alder: 9 uger
Køn/kat: flere killinger
Salgsklar: 7 nov