Samsung Samsung Galaxy Xcover, 150 MB , sim-låst:

Udgiver: Tina O.
Pris: 500 kr.
Adresse: Byglandsgade 1 2300 København S
2015-31-10
Udsigt: 0
Løbenummer:5rgm2zz9
Når du kontakter os, så fortæl mig, at du se de oplysninger fra datezr.com.
Billeder
Klik på billedet for at forstørre

Samsung Samsung Galaxy Xcover, 150 MB , sim-låst: Nej

Købt i december 2013.
Vandtæt touch-mobil til det hårde efterårsvejr
Den vandtætte og modstandsdygtige Galaxy Xcover fra Samsung kan holde til vand, sne og støv. Smartphonen er selvfølgelig udstyret med Android 2.3. Den er med andre ord en holdbar telefon både ude og inde, både på byggepladsen og på sejlturen.

Galaxy Xcover opfylder sikkerhedsklassificeringen IP67. At tale i telefon med venner eller arbejdskollegaer, sende e-mails eller opdatere din status på Facebook i silende regn, på stranden eller på klatreturen, er ingen hindring for Galaxy Xcover. Den er så robust og vandtæt, at den kan ligge i vand på en meters dybde i op til 30 minutter uden at tage skade. Og når mørket falder på, er det bare at tænde telefonens lommelygte. Galaxy Xcover er tilmed modstandsdygtig over for stød takket være skærmens glas, der er fire til fem gang stærkere end almindeligt glas.

Trods sit robuste ydre, giver Galaxy Xcover ikke afkald på sin ydeevne og sin hurtige downloadhastighed. Med operativsystemet Android 2.3 og en processor på 800 megahertz, er det let at læse e-mails samtidig med, at du hører radio eller læser dokumenter i Word eller PowerPoint, uden at telefonens funktionalitet nedsættes.
Galaxy Xcover beskyttes mod fugt og støv gennem et tætsluttende plastomslag, som også gør, at mobilen ligger trygt og bekvemt i hånden. Tastaturet under skærmen er hævet, hvilket betyder, at det er let at anvende mange af telefonens funktioner selv om dine fingre er våde, eller du har handsker på.Mærke: Samsung
Hukommelse : 150 MB
Model: Samsung Galaxy Xcover
Sim-låst: Nej